Abril s’acomiada de les Biblioteques Municipals amb el Mercat del Bescanvi i el Club de Lectura

16 abril 2019|Burjassot

Des de 25/04/2019 fins a 26/04/2019

El guardián entre el centeno

Ha sigut un mes d’intensa activitat per a les Biblioteques Municipals de Burjassot en el qual, a més de celebrar dates tan destacades com el Dia del Llibre, s’ha continuat apostant per les activitats gratuïtes de foment de l’hàbit lector.

Per a acomiadar el mes d’activitats, dues són les propostes que fan als usuaris de la Casa de Cultura i al municipi en general. D’una banda, com cada últim dijous de mes, el 25 d’abril, tindrà lloc el Mercat del Bescanvi, de 17.30 a 19.30 hores en la planta baixa de la Casa de Cultura. Una activitat que dona l’oportunitat d’intercanviar llibres ja llegits per nous títols que els lectors vulguen descobrir.

D’igual manera, les Biblioteques ens ofereixen una nova sessió del Club de Lectura, dedicada a J.D. Salinger i el seu llibre “El guardián entre el centeno”. L’activitat, que tindrà lloc el divendres 26 d’abril a les 19 hores a la Sala d’Audiovisuals de la Casa de Cultura, servirà per a analitzar l’obra, opinar sobre la mateixa i conéixer els punts de vista de cadascuna de les persones que componen el Club.

Aquesta activitat tancarà el mes d’abril però, per a maig, l’equip de Biblioteques Municipals ja està preparant noves animacions obertes a totes les edats.