Burjassot celebra el Dia de la Protecció Civil amb els seus protagonistes

2 març 2021|Burjassot

ALCALDÍA- Día de la Protección Civil 1-03-2021

L’1 de març es celebra el Dia Mundial de la Protecció Civil i l’Ajuntament de Burjassot ha volgut posar en relleu aquesta jornada dedicada als voluntaris i voluntàries de l’Agrupació de Protecció Civil de Burjassot, homes i dones del municipi que, de manera altruista, han prestat i presten un servei molt valuós i molt ampli, dedicat a la protecció de la ciutadania.

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, juntament amb el regidor de Policia i Protecció Civil, Juan Manuel Hernando, han aprofitat per a reunir-se amb part dels membres de PC-Burjassot en el dia en què se’ls reconeix l’encomiable labor prestada al llarg de l’any i en tots i cadascun dels esdeveniments, incidents o vicissituds que han precisat de la seua col·laboració.

Rafa García ha destacat la seua labor “especialment en 2020, un any molt dur, angoixant en moltes ocasions, però des del primer segon d’aquesta pandèmia, els voluntaris de Protecció Civil de Burjassot van fer un pas al capdavant i van posar, per davant quasi de les seues vides, el seu compromís amb l’ajuda a les nostres veïnes i els nostres veïns. Han sigut un exemple d’entrega als altres, d’esforç i de treball voluntari i altruista”.