Burjassot municipaliza el servei psicopedagògic per a l’atenció permanent de tots els escolars

10 maig 2018|Burjassot

Pleno Educación

L’Ajuntament de Burjassot ha aprovat aquest matí, en el ple extraordinari,  la creació de la borsa de treball de psicopedagogs. Aquesta aprovació suposa la municipalizació del Servei Psicopedagògic que passa a formar part dels serveis que s’atenen amb personal municipal. D’aquesta forma es dóna continuïtat al Servei del Gabinet Psicopedagògic que s’havia vist interromput fa unes setmanes per la regulació i adaptació de la nova llei de contractes que afectava aquest servei en estar prestat per una empresa. Per a l’Equip de Govern de l’Ajuntament, el gabinet psicopedagògic és part fonamental del seu projecte educatiu, continuarà atenent als alumnes del municipi que puguen necessitar una especial atenció, així com a tots els alumnes dels centres educatius de la ciutat.

Així doncs, en un termini breu, s’incorporaran diverses persones a aquesta àrea de treball dels Serveis Socials de l’Ajuntament i de l’àrea més concreta d’Educació, que permetran la continuïtat del treball que es realitzava i que ara mateix havia sigut reforçat de forma específica a través del Servei Psicopedagògic de la Generalitat Valenciana (Spe) i amb la designació de tècnics de forma temporal per part de l’Ajuntament.

És una bona notícia, ja que incorporem tres nous llocs de treball a la plantilla de l’Ajuntament i treballarem tota l’àrea psicopedagògica amb total normalitat en un període molt breu de temps, el servei es reprendrà amb normalitat i també tota l’atenció als alumnes de Burjassot, atenció que s’ha vist en aquests dies reforçada pel Spe, el Servei Psicopedagògic de la Generalitat Valenciana, que té seu a Burjassot, i que ha permés també continuar treballant amb total normalitat”, ha apuntat Rafa García, alcalde de Burjassot. “Per a nosaltres és part fonamental del nostre treball el gabinet i la municipalizació li atorga així una estabilitat definitiva i una atenció també permanent a totes les xiquetes i els xiquets de Burjassot”, matisa García.