Burjassot presenta “Signem Estellés”, la Ruta d’Estellés en llengua de signes

25 març 2019|Burjassot

Des de 27/03/2019 fins a 27/03/2019

RUTA ESTELLÉS SIGNADA 27-03-2019

El dia 27 de març es tanca l’aniversari dels 25 anys sense el poeta de Burjassot, Vicent Andrés Estellés, i, aqueix dia, el municipi acollirà la presentació més accessible de la Ruta Estellés per Burjassot. A partir d’ara, la Ruta Estellés serà accessible en llengua de signes per les persones sordes gràcies als vídeos realitzats per la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD C.V.) en col·laboració amb Aviva Burjassot, l’Oficina de Promoció del Valencià dirigida per la Regidora Maria Viu.

L’acte de presentació, que serà a les 17.30 hores en la Plaça de l’Ajuntament, comptarà amb la presència de Vicent i Isabel Anyó Andrés, nets del poeta, i d’Érika Agulló, la intèrpret municipal, per a conduir aquesta ruta que vol trencar les barreres de les persones amb dificultats auditives.

Aquelles persones que participen en l’activitat poden acudir amb els seus telèfons intel·ligents per a llegir així els codis QR de la Ruta per a accedir lliurement als vídeos que repassen la literatura i la vida del poeta burjassoter.

Amb aquesta activitat, tal com han assenyalat des d’Aviva Burjassot, s’acaba el #25VAE, presentant un Estellés més pròxim per a tots i totes.