El Barri de Capità Uribarry celebra les seues festes del 14 al 30 de juny

10 juny 2019|Burjassot

Des de 14/06/2019 fins a 30/06/2019

La Comissió de Festes del Barri de Capità Uribarry de Burjassot, comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot des de la regidoria de Festes, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja ho té tot preparat per a començar les seues festes divendres que ve 14 de juny; festa que enguany compleix els seues 30 anys de vida. Les activitats s’allargaran fins al dia 30 i tenen a Ana Isabel Mateos Arenas com a Reina del 2019.

El divendres 14 de juny començarà el programa de festes a les 21 hores amb el sopar de cabasset per a donar pas, a les 22.30 hores, als jocs de taula. Un dia més tard, el dissabte 15 de juny a les 22 hores tindrà lloc la presentació de la Reina de 2019, Ana Isabel Mateos Arenas i es realitzarà també un xicotet homenatge a les reines d’altres anys que continuen sent sòcies de l’entitat. A les 23 hores començaran els playbacks.

El diumenge 16 de juny, a les 11 hores, començarà la preparació de les paelles per a, a les 12 hores, donar pas al bany en la piscina que l’entitat instal·larà en el barri. A les 14 hores serà la degustació de les paelles, gratuïta per a als socis i amb un abonament de 3€ per als no socis. Per a acabar la jornada, a les 16.30 hores, serà la tradicional batalla de l’aigua, després de la neteja del carrer.

Ja a la setmana següent, el divendres 21 de juny, a les 21 hores, el president de l’entitat obsequiarà als presents amb un bon bocata d’embotit. Aqueix dia serà també el concurs de postres i, a les 23 hores, els jocs de taula. El dissabte 22 de juny estarà el tradicional “quinto i tapa” i la tómbola popular i, a les 21 hores la sopa aniversari a càrrec de la Reina de la Festa per a concloure el dia amb els jocs de taula. El cap de setmana d’activitat es tancarà el diumenge 23 de juny amb la ginkana d’aigua i la colorfest per a xiquets i adults a partir de les 11 hores, i, ja a la vesprada, a les 18 hores, serà el taller infantil.

Per a finalitzar els dies festius, el divendres 28 de juny a les 20.30 hores serà el sopar de cabasset que donarà pas a la peque-discomòbil a les 21.30 hores i a la discomòbil per a majors a partir de les 22 hores. El campionat de birles donarà per iniciades les activitats del dissabte 29 de juny a les 11 hores i, ja a la vesprada, a les 19 hores, serà el concurs de disfresses, amb cercaviles inclòs. La jornada finalitzarà amb el sopar de cabasset i amb l’actuació de l’Orquestra Nebraska, a les 22 hores.

Amb els matalassets d’aigua, el diumenge 30 de juny a partir de les 11 hores i la globotà i el berenar, es tancaran les activitats festives d’enguany de Capità Uribarry.