El Centre de Formació Les Sitges llança la seua oferta de cursos 2015/16

31 juliol 2015|Burjassot

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha llançat la seua oferta de cursos dins del Centre de Formació Les Sitges 2015/16. Un ventall de cursos, horaris, temàtiques i àrees pensats per a totes les edats, a preus assequibles, i que donen l’oportunitat els veïns i les veïnes de Burjassot de gaudir del seu temps d’oci aprenent d’una manera diferent i molt didàctica des del primer dia.

Les matrícules per al curs 2015/16 podran realitzar-se a partir del dia 3 de setembre tant on-line, a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, http://sede.imcjb.net com de manera presencial en el Servei d’Informació, en aquest cas, sol·licitant Cita Prèvia també des de la seu electrònica de l’IMCJB, allotjada en la web municipal, www.burjassot.org o ben cridant al 96 316 06 30. L’horari del Servei d’Informació és de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i, a les vesprades, de dilluns a dijous de 17 a 19:30 hores.

Tota la informació sobre preus, horaris i característiques de cadascun dels cursos pot consultar-se en la web municipal,www.burjassot.org, en la secció Notícies/Cultura, on es pot accedir al Fullet informatiu editat per l’IMCJB de manera on-line o bé des de la secció de Cultura, a través del link http://cultura.burjassot.org/cursos/cursos-centro-de-formacion-los-silos/.

Arts Plàstiques, Escèniques, Música, Benestar, Cuina, Costura, Idiomes, Noves tecnologies…i molt més són les àrees de l’oferta de cursos del Centre de Formació Les Sitges 2015/16. Amb novetats com els cursos de Dansa Clàssica per a xiquets i xiquetes de 4 a 6 anys i de 6 a 9 anys, a més del Ball Flamenc pensat també per als menuts de la casa, de 4 a 7 anys i de 8 a 14 anys, respectivament.

El curs de Batucada, a partir de 14 anys, o els de Escultura i Modelatge, Expressió Plàstica i Projectes Fotogràfics també són novetats enguany en una oferta de cursos en els quals el Ioga per a mares i bebés o l’Artteràpia i Creativitat, juntament amb els de Coaching tampoc faltaran. En l’àrea d’idiomes, Alemany, Anglés, Italià, Francés i Valencià són els idiomes que es podran aprendre o perfeccionar en els cursos del Centre de Formació Les Sitges 2015/16.

També es podran realitzar les matrícules per als cursos de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil, el curs de Director d’Activitats de Temps Lliure Educatiu, Infantil i Juvenil o el curs de Formador d’Animadors, en ANIMA’T, l’Escola Municipal de Formació de Monitors de Temps Lliure i Directors d’Activitats de Temps Lliure de Burjassot.

A tota aquesta oferta de cursos s’uneix l’Aula Mentor, pensada per a persones majors de 18 anys, i que és una iniciativa de formació oberta i flexible, a través d’Internet, dirigida a persones adultes que desitgen ampliar les seues competències personals i professionals. La iniciativa està promoguda pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, en col·laboració amb altres institucions públiques i privades, tant nacionals com internacionals. A partir de setembre es donarà tota la informació sobre la mateixa en la web municipal i ja pot visitar-se també la web http://www.mentor.mec.es.

El Centre de Formació Les Sitges continua apostant també per l’educació en valors a través de l’animació sociocultural per a xiquets i joves des de l’Esplai Les Sitges, projecte desenvolupat des de l’IMCJB, en col·laboració amb la Fundació Esplai. Tota la informació sobre el projecte i les seues característiques pot consultar-se també en el fullet editat del Centre de Formació.