Continua oberta la matrícula per als cursos de la Casa de Cultura 2017/ 2018

9 juny 2017|Burjassot

Casa de Cultura

La matrícula per als Cursos de la Casa de Cultura de cara a la temporada 2017/ 2018 segueix oberta. Benestar, Arts Plàstiques, Idiomes, Arts Escèniques i Música, Escacs i Noves Tecnologies són les àrees en les quals enguany han quedat dividides les múltiples disciplines entre les quals els veïns i veïnes poden escollir. Àrees que contemplen tallers de guitarra clàssica, informàtica per a xiquets, monogràfics de WordPress o d’Internet adaptat, Pilates, ioga per a l’esquena o per a bebès, anglès i valencià, teatre, sevillanes o batucada, sense oblidar la dansa clàssica, la fotografia, la ceràmica i la terrisseria i el dibuix i la pintura.

Tots aquests cursos i molts més, amb un ampli ventall d’horaris perquè s’adapten a les necessitats de la població, són els que ofereix la Casa de Cultura de Burjassot. Les matrícules van començar el passat mes de juny, però encara queden places lliures de manera, que el termini segueix obert. 

Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol dels cursos poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon cas, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través de la mateixa seu electrònica.

Tota la informació sobre els cursos pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org/cursos/.