El cinema Tívoli programa quatre sessions de “El regreso de Mary Popppins”

14 gener 2019|Burjassot

Des de 18/01/2019 fins a 20/01/2019

El regreso de Mary Poppins

Un retorn tan esperat mereixia una estada de luxe al cinema Tívoli de Burjassot i, per això, els espectadors i espectadores del municipi tindran fins a quatre oportunitats diferents per a gaudir del nou musical basat en la mainadera més famosa de la història del cinema: “El regreso de Mary Poppins”. La pel·lícula arriba al cinema local el divendres 18 i el diumenge 20 de gener. Cal recordar que, durant els mesos de gener i febrer, no hi ha programació de cinema els dissabtes, ja que el Centre Cultural *Tívoli està albergant les presentacions de les comissions falleres de Burjassot.

Així, la seqüela de la pel·lícula original de Disney, “Mary Poppins” (1964), es projectarà en el Tívoli el divendres 18 de gener, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge 20 de gener, a les 16:30h i a les 19:30h. Dirigida per Rob Marshall i protagonitzada per Emily Blunt i Lin-Manuel Miranda, Blunt recull el testimoni de Julie Andrews en aquesta segona part de la història de la mainadera que un bon dia, arriba al número 17 del carrer del Cirerer, en el cor de Londres.

La pel·lícula, recomanada per a xiquets a partir de 6 anys, està ambientada vint anys després de l’esdevingut en el clàssic de 1964 i se centra en les vides dels menuts Banks, Jane i Michael, ara ja adults. Quan els problemes arriben, rebran la sorprenent visita de la seua mainadera Mary Poppins, després d’haver perdut a una persona molt important per a ells. El guió és a càrrec de David Magee, qui al seu torn, com va passar en la pel·lícula original, se centra en les novel·les de l’escriptora P.L. Travers. Destaca, a més de la interpretació d’Emily Blunt, les aparicions com a personatges secundaris, de Meryl Streep i Dick van Dyke, protagonista de la versió original al costat de Julie Andrews. La banda sonora és una creació original de Marc Shaiman i Scott Wittman.