El Club Gimnàstica Abetmar de Burjassot torna amb un or i una plata del Campionat del Món de Gimnàstica Aeròbica

14 juny 2022|Burjassot

Abetmar

Si fa unes setmanes, el Club Gimnàstica Abetmar Burjassot es proclamava Campió d’Espanya gràcies als grans resultats que els seus gimnastes han tingut al llarg de tota la temporada, dins de la modalitat de gimnàstica aeròbica, el passat cap de setmana deixava la seua petjada en el Campionat del Món.

Representant a Espanya, Andreu Gollart, Nacho Viguer i Carles Guillem s’alçaven amb la medalla d’or, Campions del Món, en trios, categoria júnior. Per part seua, Roberto Rufo s’alçava amb la medalla de plata, Subcampió del Món, en la modalitat de parelles mixtes, en la qual va competir al costat de la gimnasta Laura Cifuentes.

I, finalment, el grup format per Ivana Carrión, Martina Gil, Noa Huertas, Valeria Machuca, Maria Torres, van aconseguir una molt meritòria cinquena posició en grup, categoria Age Group.

La delegació burjassotera arribava ahir mateix (13-06-2022) al municipi i va ser rebuda per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, el regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez i diferents representants de l’Equip de Govern municipal. A més, tota la gran família de l’Abetmar va preparar també una rebuda sorpresa als campions i campiones.

El Campionat del Món per edats de Gimnàstica Aeròbica s’ha celebrat en Guimaraes (Portugal) i la delegació espanyola, composta per un total de 38 gimnastes, ha aconseguit un total de 6 medalles, a més de classificar-se per a 13 finals.