El Consell Agrari de Burjassot es reuneix el 20 de juny en l’Ajuntament

12 juny 2017|Burjassot

Des de 20/06/2017 fins a 20/06/2017

Huerta-1.jpg

El Consell Agrari Municipal de Burjassot, coordinat des de l’Oficina de Sostenibilitat Local del municipi, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, celebrarà una nova reunió el pròxim 20 de juny a les 18 hores en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

En la citada sessió es llegirà i aprovarà, si escau, l’acta de la sessió anterior i es donarà compte del canvi en la presidència que serà ostentada per Lluna Àrias, la regidora de Medi Ambient. Així mateix, tal com assenyala l’ordre del dia, es procedirà a adonar de les reunions del grup de treball dels consells, es proposaran textos i llocs per a la ubicació dels panells informatius i es podran realitzar aportacions al reglament de funcionament del Consell. Per a finalitzar, s’obrirà el torn de preguntes.

Aprovada la seua creació, per unanimitat del Ple al juliol de 2015, el Consell Agrari Municipal és l’encarregat d’assumir les relacions amb el sector agrari i desenvolupa funcions d’informació, assessorament i proposta d’iniciatives municipals relacionades amb el sector.