L’IES Federica Montseny rep la visita de la seua antiga alumna Tania Oñate Atienzar

16 juny 2021|Burjassot

IES FEDERICA MONTSENY- Alumna Tania Oñate Atienzar 16-06-2021

Rebre la visita d’antics alumnes que continuen formant-se gràcies a la gran base que van adquirir en l’IES Federica Montseny de Burjassot és tot un orgull per al centre.

Aquests dies, el centre burjassoter ha rebut la visita de la seua antiga alumna del Cicle de Dietètica, Tania Oñate Atienzar, que va realitzar una mobilitat Erasmus a Anglaterra, durant el curs 2018-19. Gràcies a aquesta mobilitat, va començar el grau en Neuropsicologia en la Universitat de Central Lancashire (Preston, Anglaterra).

Actualment, tal com han informat des del centre educatiu, Tania està col·laborant en un projecte d’investigació amb el professorat per a determinar com les estratègies de comunicació sobre la pandèmia de la Covid-19 poden ajudar a generar consciència sobre el canvi climàtic i promoure la presa d’accions per a combatre l’emergència climàtica. Així mateix, també està participant en un altre projecte que té com a objectiu, examinar els efectes de la pandèmia sobre la salut mental dels estudiants universitaris.

Tania començarà l’últim any del seu grau a l’octubre i té intenció de completar un doctorat després de graduar-se”, segons les mateixes fonts de l’IES que han assenyalat l’alegria que ha suposat per al centre la visita de Tania, desitjant-li “tot l’èxit professional que es mereix“.