El joc final dels Vengadores i Bikes tanquen la cartellera de maig al cinema Tívoli

15 maig 2019|Burjassot

Des de 24/05/2019 fins a 26/05/2019

Vengadores juego final
Bikes

El cinema Tívoli de Burjassot tancarà la cartellera del mes de maig en gran. A la projecció de “Bikes, the movie”, la proposta de cinema familiar per a final de mes, s’uneix la bomba de la temporada: “Vengadores: el juego final”, la pel·lícula definitiva de l’univers cinematogràfic de Marvel. Totes dues pel·lícules tindran les seues projeccions del 24 al 26 de maig, en la gran pantalla de Burjassot.

Els més menuts de la família tindran a la seua disposició “Bikes, the movie”, un film d’animació en 3D, coproduït entre Espanya i la Xina que porta amb si un missatge sensibilitzador, per a grans i xicotets, sobre la cura del medi ambient. Bikes, que tindrà una única projecció el diumenge, 26 de maig a les 16:30h, té com a protagonista a una bicicleta anomenada Speedy, que viu amb els seus amics en el tranquil i pacífic poble de Villaradios. La vila està feliç i en calma i feliç, però quan un nou veí arriba, tot. El nouvingut és un nou vehicle molt contaminant que amenaça a tots els habitants del poble amb un nou invent: el motor de gasolina. Speedy decidirà salvar al seu poble i restaurar la pau, encapçalant un moviment activista per a lluitar contra aquest artefacte perillós.

Però, sens dubte, el plat estrela de l’últim cap de setmana de maig ve de la mà dels superherois més famosos de tots els temps, amb l’arribada a Burjassot de la dosena història de *Marvel, quarta i últim lliurament de la saga “Vengadores”. Es tracta de “Vengadores: el juego final” (“Avengers: endgame”), que tindrà cinc projeccions en el Tívoli: el divendres 24 i el dissabte 25 de maig, a les 19h i a les 22:30h i també el diumenge 26 de maig, a les 19:30h. Després dels devastadors esdeveniments ocorreguts en “Vengadores: Infinity War”, l’univers està en ruïnes a causa de les accions de Thanos i després de la derrota, les coses no pinten bé per als Venjadors. Mentre Iron Man (Robert Downey Jr.) vaga en soledat al costat de Nebula (Karen Gillan) en una nau lluny de la Terra, el grup encapçalat per Capità Amèrica (Chris Evans), Vídua Negra (Scarlett Johansson), Hulk (Mark Ruffalo) i Thor (Chris Hemsworth) haurà de tractar de revertir els efectes de la catàstrofe provocada per Thanos. Així, els Venjadors hauran de reunir-se, una vegada més, per a desfer les seues accions i restaurar l’ordre en l’univers d’una vegada per sempre. Aquesta vegada, comptaran també amb aliats com a Ull de Falcó (Jeremy Renner) i Capitana Marvel (Brie Larson), a més d’Ant-Man (Paul Rudd). Junts, es prepararan per a la batalla final, sense importar quines siguen les conseqüències.