Cap de setmana d’acció i suspens amb “Los Superhéroes” i “Life” en cinema Tívoli

12 abril 2017|Burjassot

Des de 21/04/2017 fins a 23/04/2017

life

Després del pas dels Power Rangers pel cinema Tívoli, la programació cinematogràfica d’abril seguirà endavant a Burjassot amb l’arribada de dues noves pel·lícules que combinen l’animació, la ciència ficció i el suspens. El cap de setmana del 21 al 23 d’abril, arriben al Tívoli les pel·lícules “Life” i “Los Superhéroes”, amb tres projeccions cadascuna d’elles.

“Los Superhéroes” és una pel·lícula d’animació que arriba des de Corea del Sud, recomanada per a tots els públics. Té com a protagonista a Sam, un jove bojament enamorat de Sue amb qui vol casar-se. El jove ja ha comprat l’anell de compromís i ho ha planejat tot perquè la seua història d’amor siga perfecta. Solament hi ha un problema: el súper vilà Oscar ha arribat a la ciutat al costat dels seus malvats robots per a destruir la metròpoli. “Los Superhéroes” es projectarà el divendres 21 i el dissabte 22 a les 19 h, mentre que el diumenge 23 d’abril, es projectarà a les 17 h.

La pantalla del cinema Tívoli també albergarà, el mateix cap de setmana, la pel·lícula “Life”, un thriller de ciència ficció que es projectarà el divendres 21 i el dissabte 22 a les 22:30 h i també el diumenge 23, a les 19:30 h. Pel·lícula no recomanada per a menors de 12 anys, “Life”, dirigida per Daniel Espinosa, ens presenta a Roy Adams, David Jordan i la tripulació de l’Estació Espacial Internacional, que viatgen a Mart amb l’objectiu de comprovar si les mostres arreplegades en el planeta roig presenten indicis de vida intel·ligent. Quan un dels científics a bord examina l’única cèl·lula oposada, tot l’equip presencia un fet insòlit: la prova inqüestionable que hi ha vida extraterrestre. Davant la seua sorpresa, decideixen examinar i establir el primer contacte amb l’organisme alienígena. Desgraciadament, el grup d’astronautes descobrirà massa tard que aquesta forma de vida és més intel·ligent del que esperaven, fins a tal punt que les seues vides podrien estar en greu perill. Si aqueix ens microscòpic arriba a la Terra podria posar en perill tota existència humana.

Gaudir del millor cinema d’estrena en el Tívoli de Burjassot té un preu únic de 4 euros. Les entrades poden adquirir-se, tots els dies des d’aproximadament una hora abans de cada projecció.