Cap de setmana d’aventura familiar i comèdia dramàtica al cinema Tívoli amb “La casa del reloj en la pared” i “Ola de crímenes”

8 octubre 2018|Burjassot

Des de 12/10/2018 fins a 14/10/2018

La casa del reloj en la pared
Ola de crímenes

El cinema Tívoli segueix endavant amb la seua programació d’estrenes cinematogràfiques i aquest pròxim cap de setmana, del 12 al 14 d’octubre, li arriba el torn al misteri i al terror amb l’arribada de les pel·lícules “La casa del reloj en la pared” i “Ola de crímenes”.

“La casa del reloj en la pared” és la proposta de cinema familiar que el Tívoli ha programat i les projeccions de la qual seran el divendres 12 i el dissabte 13 d’octubre, a les 19h i el diumenge 14 d’octubre a les 16:30h. No recomanada per a menors de 7 anys, el director Eli Roth es passa al cinema més familiar, però sense per això deixar de costat el terror. Amb Cate Blanchet i Jack Black com a estreles protagonistes, i amb Steven Spielberg com a productor, la pel·lícula és una adaptació de la novel·la escrita per John Bellair. La història conta el màgic i esgarrifós relat de Lewis, un xiquet de 10 anys que, després de quedar orfe, es muda a la vella casa del seu oncle, la qual té un misteriós rellotge. Prompte, l’avorrida i tranquil·la vida del seu nou poble es veu interrompuda quan, accidentalment, Lewis desperta a mags i bruixes d’un món secret. Segons la crítica, “La casa del reloj en la pared” té tots els ingredients per a l’èxit d’un film familiar: un casa encantada, màgia negra i altres misteris irresistibles.

Com a proposta per al públic adult, el mateix cap de setmana arriba al cinema Tívoli “Ola de crímenes”, l’última pel·lícula de la directora Gracia Querejeta, que es projectarà el divendres 12 i el dissabte 13, a les 22:30h i també el diumenge 14 d’octubre, a les 19:30h. En la pel·lícula, Maribel Verdú és Leyre, una mestressa de casa divorciada que porta una acomodada vida. Tot es torna potes enlaire quan el seu fill adolescent mata en un arravatament d’ira al seu pare. Decidida a fer tot allò que estiga en la seua mà e per a protegir al seu fill, Leyre acabarà deslligant una caòtica ona de crims a la ciutat de Bilbao. Mentrestant, la nova esposa del difunt (Paula Echevarría) i la seua implacable advocada (Juana Acosta) tracten d’ocultar la sucosa trama de corrupció en la qual estan immerses. A això se suma la perseverança de la parella d’inspectors de l’Ertzaintza encarregats del cas. Completen el repartiment d’aquesta comèdia dramàtica, no recomanada per a menors de 16 anys, Raúl Arévalo, Luis Tosar, Raúl Peña, Javier Cámara i Antonio Resines.