L’animació infantil, el repartiment d’orxata i embotit i l’Orquestra La Metro, protagonistes d’una nova vesprada festiva a Burjassot

14 agost 2019|Burjassot

13-1

Conforme el dia 16 d’agost, festivitat de Sant Roc, es va acostant, es multipliquen els actes i activitats a Burjassot. El dia 13 ha sigut, sens dubte, una jornada per a passar en família, divertir-se i agafar forces per a gaudir dels dies 14, 15 i 16, dies en què la tradició, la pólvora i la música no deixen respir als burjassoters i als qui visiten la ciutat en les seues festes.

La Plaça de l’Ajuntament va servir com a punt de trobada i va acollir als veïns i veïnes des de les 18.30 hores fins a ben entrada la matinada. A aqueixa hora de la vesprada, començava el repartiment d’orxata i com ja és habitual, els xiquets de la casa van poder gaudir d’una divertida animació infantil, que els va proposar jocs i balls per a ells i per als adults que els acompanyaven.

Amb un ambient que ja a aqueixa hora era immillorable, a les 20.30 hores va començar el repartiment dels entrepans d’embotit, que els Clavaris de Sant Roc 2019 havien preparat prèviament. El Clavari Major, José Parra, acompanyat per l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, van oferir personalment l’embotit a tots els veïns i veïnes que a aqueixa hora es concentraven en la Plaça Emilio Castelar.

La banda sonora del dia 13 d’agost va vindre de la mà de l’Orquestra La Metro, que amb les seues veus i música en directe van ser els encarregats de posar a ballar a grans i a xicotets, en un espectacle que va començar a les 23.30 hores. El Punt Violeta, impulsat per Espai dona, va estar també present en la Plaça i de la mateixa forma que en les últimes jornades festives, va tornar a oferir informació, ventalls i polseres amb missatges d’igualtat als presents.