L’artista Ana Ferrando exposa la seua obra “De frío, belleza y sueños”, a Burjassot

27 febrer 2018|Burjassot

Des de 05/03/2018 fins a 15/03/2018

Cartel Expo Ana Ferrando 5-03-2018
Expo Ana Ferrando 5-03-2018

De fred, bellesa i somnis. D’açò, que no és poca cosa, i de més, és del que va l’obra de l’artista Ana Ferrando García que, del 5 al 15 de març, quedarà exposada en la Sala d’Exposicions de la Casa de Cultura de Burjassot. Una nova exposició d’Arts Plàstiques, dins de la programació regular de l’IMCJB, que quedarà inaugurada, el mateix dia 5 de març, a les 19h i que es podrà visitar en l’horari habitual de la Casa de Cultura, de dilluns a divendres, de 8h a 21h, fins al 15 de març. 

Segons l’explicació de la pròpia creadora, l’obra d’Ana Ferrando submergeix als espectadors en el món màgic dels seus protagonistes de manera immediata i bella. L’obra que Ana presentarà a Burjassot arreplega una sèrie de collages, elaborats a partir de la barreja de diferents tècniques com el dibuix i la fotografia que, junts, despullen aqueix univers oníric, poètic i secret que oculta un gest o una mirada. Aqueixa doble mirada, la del protagonista de cada obra i la de la pròpia artista, és un joc d’espills que capta amb intensitat la mirada del que observa, fent-li partícip d’aqueix misteri creat per  allò escobert, o intuït i el que queda encara per desvetlar.

Tot un repte per a totes les persones que durant aqueixos deu dies es passen per la Casa de la Cultura a entrar en aqueix joc de mirades que proposa l’artista Ana Ferrando.