L’associació ASFANA comença a donar servei en el Díaz Pintado i organitza una jornada de autodescobriment emocional per a famílies

14 gener 2019|Burjassot

Des de 11/01/2019 fins a 11/01/2019

logo ASFANA

A partir d’aquest mes de gener, l’Associació de Famílies Nombroses ASFANA, la qual porta més de 15 anys treballant per a aquest tipus d’unitats familiars, començarà a atendre particulars a Burjassot, concretament en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, dos dies per setmana. A més d’oferir informació sobre els casos en què es pot accedir a la concidión de “família nombrosa” o al carnet que així ho acredite, l’entitat sense ànim de lucre també facilita els tràmits i ajuda en diferents gestions a les famílies.

A més, les persones o famílies que formen part d’ASFANA tenen accés periòdic a diferents activitats informatives, culturals o educatives, així com descomptes en comerç, ajudes assistencials i voluntariat social. L’Ajuntament de Burjassot està sensibilitzat amb aquest col·lectiu i, en diferents programes de gestió municipal, puntuen més quant a sol·licituds de beques, ajudes emergència, i altres prestacions socials que tenen en compte el nombre de menors de la unitat familiar. A més, les ordenances fiscals les contemplen per a aplicar descomptes per família nombrosa o família nombrosa especial en tallers, cursos, ús de piscines, etc… així com en la de l’IBI, les famílies nombroses disposen de descompte.

L’associació ASFANA ha organitzat una Jornada d’autodescobriment emocional orientat a famílies que tindrà lloc divendres que ve 11 de gener, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, de 16h a 20h, amb accés gratuït. Aquest taller estarà impartit per professionals de la psicologia i investigadors/as especialitzats en el treball amb xiquets/as, adolescents i famílies, pertanyents al Grup EMINA de la Universitat de València.

Les persones que desitgen obtindre més informació sobre ASFANA, disposen d’aquestes vies: correu electrònic: burjassot@asfana.org; Facebook: asfanaFamiliasNumerosas i la web de ASFANA.