La Biblioteca Infantil celebra el Dia de les escriptores amb una animació lectora protagonitzada per Manjusha Pawagi

11 octubre 2018|Burjassot

Des de 15/10/2018 fins a 15/10/2018

La niña que odiaba los libros

El pròxim 15 d’octubre, l’equip de Biblioteques de Burjassot ha preparat una nova vesprada gratuïta d’animació lectora molt especial. Les xiquetes i els xiquets de la Biblioteca Infantil commemoraran el Dia de les Escriptores que, enguany, tindrà com a protagonista a l’autora Manjusha Pawagi i el seu llibre “La niña que odiaba los libros”. 

L’activitat, que començarà a les 18 hores, s’iniciarà amb la presentació de l’autora i es procedirà a la lectura del llibre. Després, els participants podran dibuixar una de les escenes del conte o el seu personatge favorit; dibuixos que, una vegada finalitzats, s’exposaran en el suro de la Biblioteca perquè puguen veure’ls tots els usuaris d’aquest espai municipal.

“La niña que odiaba los libros” narra la història de Meena, una xiqueta que odiava els llibres. Els seus pares deixaven llibres pertot arreu: en els armaris, calaixos, escriptoris, cadires, taules, sofàs i també en immenses muntanyes pels sòls, de manera que, en realitat, els llibres la destorbaven. Tot va canviar el dia que Max, el seu gat, es va encimbellar a la pila de llibres més alta de la casa: els llibres van caure i els personatges i els animals van eixir de les pàgines fent tombarelles, i van acabar en terra, uns damunt dels altres. Meena va haver de tornar a col·locar cada personatge en el seu llibre, i va descobrir la fascinació per les històries.