La Falla Pi i Margall-Arturo Cervellera celebra la seua I Setmana per la Tolerància i la Igualtat

28 juny 2018|Burjassot

Des de 09/07/2018 fins a 14/07/2018

Semana Tolerancia
Pride Fest Pi i Margall

Les comissions falleres de Burjassot no paren de programar activitats al llarg de l’any; activitats en les quals mostren la seua solidaritat, el seu compromís, la seua aposta per la igualtat o les seues ganes d’ajudar en tots els àmbits socials.

En aquesta ocasió, la igualtat, la tolerància i el respecte seran els fils conductors de la I Setmana per la tolerància i la igualtat organitzada des de la Falla Pi i Margall-Arturo Cervellera. Una setmana que tindrà lloc del 9 al 14 de juliol i que es tancarà amb una macro festa “Pride Fest”.

La inauguració de la setmana, en el casal de la falla, situat al carrer Pi i Margall, 31, serà el dilluns 9 de juliol a les 20 hores, moment en el qual presentarà a tots els assistents el conjunt de xerrades i tallers impartits per diferents entitats que han volgut formar part d’aquests dies tan especials i compromesos per a la comissió.

ADERES Burjassot, Associació Esportiva, Rehabilitadora i Social, serà la primera entitat convidada a la setmana el dimarts 10 de juliol a les 18 hores. L’entitat burjassotera explicarà la seua gran labor d’integració i com l’esport pot ser el gran vehicle d’aquesta. Passarà el testimoni , el dimecres 11 de juliol, a l’Associació d’ajuda a les víctimes de violència de gènere (AFAVIR) i, el dijous 12 de juliol a AVALCAE, Associació contra l’assetjament escolar. Les xerrades/taller es tancaran el divendres 13 de juliol amb la participació de LAMBDA València, Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals.

Aquestes tres vesprades, de l’11 al 13 de juliol, està previst que les xerrades comencen a les 20 hores però, tal com han informat des de la Comissió fallera, els horaris poden patir canvis. Per aquest motiu, es recomana seguir les xarxes socials de l’entitat on s’informarà de l’horari concret de cada activitat.

El colofó a aquesta I Setmana per la tolerància i la igualtat serà el dissabte 14 de juliol, en els voltants de la Falla, on tindrà lloc la “Pride Fest” que comptarà amb sopar a preus populars i, a partir de les 23 hores, amb DJs i Drag Queens.

Des de la Falla Pi i Margall-Arturo Cervellera, conviden a tot Burjassot al fet que gaudisca d’aquesta setmana de conscienciació i que acompanyen a la comissió en aquesta nova activitat d’acció social.