La II Sant Silvestre l’Empalme- Avapace obri les seues inscripcions l’1 d’octubre

5 setembre 2019|Burjassot

Des de 01/10/2019 fins a 01/10/2019

San Silvestre Mariano Benlliure Inscripciones

La solidaritat estarà present novament a Burjassot en una prova esportiva. Una prova en la qual allò més important serà passar-ho bé, gaudir de la marxa o de la carrera acompanyat de la família i amics, apostant per ajudar l’Associació Valenciana d’ajuda a la Paràlisi Cerebral (Avapace). La carrera, organitzada per la Falla Mariano Benlliure- Sèquia de Tormo, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, a través de la Regidoria d’Esports, dirigida per Juan Gabriel Sánchez.

Els carrers de Burjassot es vestiran una vegada més de solidaritat, en benefici d’Avapace, diumenge que ve 22 de desembre en la II Sant Silvestre l’Empalme- Avapace que, des de les 11.30 del matí recorrerà els carrers del municipi. A més, una vegada finalitzada la carrera, hi haurà una gran paella per a tots els participants, prèvia compra del tiquet al mateix temps que el dorsal.

Tant la marxa com la carrera tindrà un recorregut de 5 quilòmetres i les inscripcions podran realitzar-se a partir del dia 1 d’octubre a través de www.cronorunner.com. En el moment de realitzar la inscripció es podrà triar cadascuna de les modalitats, marxa o carrera i si es vol paella o no.

A més, a través de la mateixa web es podran fer també les aportacions a la Fila “0” en el cas que no es puga participar en la carrera o en la marxa. Davant qualsevol dubte, la Falla posa a la disposició dels interessats el mail fallaempalme.carrerasolidaria@hotmail.com al qual podran remetre les seues preguntes.