La publicació “Dones valencianes que han fet història” es presenta a Burjassot

18 gener 2019|Burjassot

Des de 24/01/2019 fins a 24/01/2019

dones valencianes

La Casa de Cultura de Burjassot obrirà les seues portes dijous que ve 24 de gener a les 19 hores a la presentació d’una nova publicació literària. En aquesta ocasió, es tracta del llibre “Dones valencianes que han fet història” d’Edicions Bromera i escrit per Maria Viu i Sandra Capsir.

Aquest llibre il·lustrat presenta a trenta dones valencianes fascinants entre les quals es poden veure a científiques, inventores, esportistes, pintores… i com, al llarg de la història, han deixat una petjada inesborrable gràcies al seu talent, esforç i tenacitat.

Tal com les seues autores han descrit, “cada pàgina d’aquest llibre pretén encuriosir per a continuar indagant la vida i l’obra de dones que ens han deixat un llegat excepcional digne de ser recuperat”.

A més de les autores, també participarà en la presentació Lluna Àrias, regidora de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Burjassot.

En el cas que alguna de les persones presents en l’acte vulga adquirir el llibre podran fer-lo en la pròpia presentació ja que Burjassot Llibres també estarà present. A més, es podran portar a casa el seu exemplar signat per les autores.