La Terrassa d’Estiu obri la porta de l’Hotel Transylvania

9 juliol 2018|Burjassot

Des de 20/07/2018 fins a 22/07/2018

Hotel Transylvania 3

Les caloroses nits estivals de l’avançat mes de juliol, es tornaran gèlides durant el cap de setmana del 20 al 22 quan, des de la Terrassa Estiu de Burjassot, els espectadors tinguen l’oportunitat de viatjar fins a les llunyanes terres del nord de Romania i passar una terrorífica nit en el famós Hotel Transylvania. El tercer lliurament d’aquesta reeixida i divertida saga d’animació arriba al municipi per a oferir tres projeccions: divendres 20, dissabte 21 i diumenge 22, a les 22:30h.

En aquesta tercera aventura, la família més monstruosa del cinema es va de vacances. Concretament, Drácula, la seua filla Mavis, el seu gendre Johnny i el seu nét Dennis, a més de tota la “troupe” de monstres, marxaran de creuer. I és que Mavis sorprén el seu pare amb un viatge sorpresa en un creuer de luxe per a monstres, així que Drácula haurà de prendre’s unes vacances del seu treball a l’Hotel. Com no poden resistir-se a la temptació d’anar, el grup d’amics format per la mòmia, l’home llop i el gelatinós Blandi, s’uniran també a l’aventura amb vaixell. Una vegada en alta mar, el comte Drácula coneixerà a Ericka, la misteriosa capitana de l’embarcació amb la qual viurà un apassionat romanç. O almenys ho intentarà, ja que la sobreprotectora Mavis s’esforçarà per a mantindre’ls separats. Tot es complicarà quan descobrisquen que Ericka és, en realitat, la descendent de Van Helsing, l’archienemic de Drácula i de tots els monstres.

Aquest tercer lliurament de la franquícia Hotel Transilvania torna a estar dirigida per Genndy Tartakovsky (Samurai Jack, El laboratorio de Dexter), responsable de les dues anteriors pel·lícules. Per la seua part, Michael McCullers és l’encarregat del guió. El repartiment de veus en castellà està format pels actors Santiago Segura com Drac, Arturo Fernández com l’avi Vlad, Dani Martínez com Johnny, Macarena García com Mavis, Cristina Castaño com Ericka, a més d’Alaska i Mario Vaquerizo com Eunice i Frank, respectivament.