La Vila del Pilar de Burjassot celebra els seus “quatre dies en la Vila”

11 octubre 2018|Burjassot

La Junta Directiva del Centre Social de la Vila del Pilar de Burjassot ja ho té tot preparat perquè, la setmana vinent, els seus usuaris i associats gaudisquen dels “Quatre dies en la Vila”, uns dies d’activitats i de germanor.

Activitats que començaran el dilluns 15 d’octubre a les 17.30 hores amb la posada en escena d’una obra de teatre a càrrec del grup “Arranca pins”. Després, hi haurà xocolate amb magdalenes per a tots els assistents i es finalitzarà la vesprada amb playbacks. Aquest dia, l’aportació per a poder participar en l’activitat serà de 0.50€.

La cançó espanyola és la protagonista del dimarts 16 d’octubre a partir també de les 17.30 hores. Un espectacle obert al gaudi de tots els presents que, fent una aportació de 1€ podran també berenar un ric entrepà acompanyat d’una beguda.

El dimecres 17 d’octubre hi haurà ball gratis per a totes i tots els socis que s’acosten a la Vila del Pilar i, el dijous 18 d’octubre, acabaran aquests quatre dies d’intensa activitat amb un dinar en la qual se servirà paella sobre les 14 hores. L’aportació és de 3.5€. Per la vesprada, hi haurà ball amb música dels 60 i els 70, a partir de les 17 hores.