La XVIII Ruta de la Tapa de Burjassot ofereix els millors productes dels establiments hostalers del municipi

22 març 2019|Burjassot

Des de 29/03/2019 fins a 30/03/2019

Ruta de la Tapa marzo 2019 frontal
Ruta tapa

L’últim cap de setmana de març, divendres 29 i dissabte 30, serà el dedicat a les tapes a Burjassot. De la mà de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida pel regidor Roc Senent, i de l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (AHORA Burjassot), el municipi celebrarà la seua XVIII Ruta de la Tapa.

Una ruta en la qual, en aquesta ocasió participaran 16 comerços hostalers de Burjassot que, per tan sols, 2€, oferiran la seua millor tapa amb una beguda a totes les persones que es passen pels establiments.

Un any més, participar en la ruta té premi. Aquelles persones que completen la cartilla que se’ls entregarà en els establiments participants, amb dos segells de cadascuna de les zones en què es divideix la ruta, podran optar a ser els guanyadors d’un dels tres sopars, valorades cadascuna en 50€ que se sortejaran el 3 d’abril a les 12 hores a l’Ajuntament.

No hi ha excusa per a degustar les millors tapes, conéixer la gran qualitat de l’hostaleria a Burjassot i passar dues nits diferents gaudint dels establiments del municipi.