Les escriptores, protagonistes de la nova activitat d’Animació Lectora de les Biblioteques Municipals

11 octubre 2017|Burjassot

Des de 16/10/2017 fins a 16/10/2017

Gloria Fuertes

Recuperar el llegat de les dones escriptores, fer visible el treball de les dones en la literatura i combatre la discriminació que han patit al llarg de la història. Amb aquestes tres premisses s’iniciava a Espanya la commemoració del Dia de les Escriptores. Celebració que arriba també a les Biblioteques de Burjassot amb una nova activitat gratuïta d’Animació lectora.

El Dia de les Escriptores, que se celebra en tota Espanya el dilluns posterior al 15 d’octubre, se celebra a Burjassot el dilluns 16 d’octubre a partir de les 18 hores en la Biblioteca Infantil.

Per a commemorar el citat dia, l’equip de Biblioteques ha escollit dues lectures, adaptant-se així a l’edat dels participants en la mateixa. D’una banda, s’ha escollit “¿Dónde está Alba?”, de l’autora Laura Gallego i, d’altra banda, una publicació de diversos contes curts escrits per Gloria Fuertes. Una vegada llegides les lectures es parlarà sobre el seu contingut i fil conductor, la importància de la lectura i de les biblioteques i, com no, dels llibres.

Després de la lectura, es farà un taller creatiu que, en aquesta ocasió, serà de creació d’un marca pàgines.