Les Escoles Esportives Municipals de Burjassot ofereixen un nou curs per a enfortir i exercitar el sòl pèlvic

7 agost 2019|Burjassot

curso ejercicios suelo pélvico

L’oferta de cursos i activitats que s’imparteixen des de les Escoles Esportives Municipals de Burjassot, inclouran una novetat en el pròxim curs 2019/2020. A més de tota l’oferta ja existent, el Pavelló Cobert albergarà un curs basat en exercicis pensats per a enfortir el sòl pèlvic, al qual podran apuntar-se dones de totes les edats, així com embarassades i dones que acaben de donar a llum.

Les classes, que tindran lloc els dimarts i els dijous d’11 hores a 12 hores, començaran a l’octubre, com la resta de cursos, i es prologaran fins a juny. Dues hores setmanals en les quals, un mínim de vint alumnes podran millorar la seua salut pèlvica, a través d’exercicis de tonificació i equilibri, entre altres i així poder previndre futurs problemes com, per exemple, la incontinència.

El preu de la matrícula anual és de 77,50 euros i el període d’inscripció, igual que el de la resta d’activitats oferides per les Escoles Esportives Municipals, començarà el dia 5 de setembre. Les interessades podran matricular-se online a través de la pàgina web municipal o de manera presencial en el Poliesportiu Municipal, amb número recollit de manera prèvia a partir del 30 d’agost.

Per a més informació sobre la matrícula, pot consultar-se la notícia general sobre els cursos, en www.burjassot.org, així com el fullet informatiu que s’ha editat des de la Regidoria d’Esports, que dirigeix Juan Gabriel Sánchez.