Les pel·lícules “Johnny *English” i “I love dogs” tanquen la programació de cinema de setembre en el Tívoli

24 setembre 2018|Burjassot

Des de 28/09/2018 fins a 30/09/2018

Johnny English 3

La programació cinematogràfica de setembre es tancarà a Burjassot amb l’arribada al Tívoli de dues noves estrenes: l’acció disparatada de “Johnny English 3: de nuevo en acción” i la comèdia romàntica “I love dogs”. Ambdues pel·lícules compartiran pantalla, en el Tívoli, el cap de setmana del 28 al 30 de setembre.

Rowan Atkinson, mundialment conegut com Mr. Bean, ha tornat a traure del seu retir al seu espia anglés més absurd. Amb aquest tercer lliurament del “James Bond” més boig, l’aventura comença quan un atac cibernètic revela la identitat de tots els agents encoberts actius a Gran Bretanya, deixant a Johnny English com l’última esperança del Servei Secret. Cridat a retirar-se, l’agent anglés haurà de llançar-se de nou a l’acció, amb la missió de trobar al pirata informàtic responsable d’aqueixa amenaça per a la nació. Conegut com un home amb poques habilitats i mètodes inversosímiles, Johnny English haurà de superar els desafiaments de la tecnologia moderna per a fer d’aquesta missió un èxit. “Johnny English 3: de nuevo en acción” es projectarà en el Tívoli el divendres 28 i el dissabte 29, a les 22:30h i el diumenge 30, a les 19:30h.

Compartint sala amb l’agent English, l’últim cap de setmana del mes arriba també “I love dogs”. Es tracta d’una comèdia per a tota la família, que segueix les vides de diferents amos de gossos que viuen a la ciutat de Los Angeles. Quan els camins d’aquestes persones i els seus gossos es creuen, les seues vides començaran a canviar com mai ho hagueren imaginat. Aquesta comèdia coral i animalista tindrà les seues projeccions el divendres 28 i el dissabte 29, a les 19h i el diumenge, a les 17h.