Les ombres de Grey s’alliberen en el Tívoli

9 febrer 2018|Burjassot

Des de 16/02/2018 fins a 18/02/2018

50 sombras liberadas
La programació cinematogràfica continua endavant en el Centre Cultural Tívoli. En l’equador del mes, el 16 i el 18 de febrer, arribaran a Burjassot les “50 sombras liberadas”, el tercer i últim lliurament de la història d’Anastasia Steele i Christian Grey, que es projectarà en el cinema local amb un total de quatre sessions: el divendres 16 de febrer a les 19h i a les 22:30h i el diumenge 18 de febrer a les 17h i a les 19:30h. 

Pel·lícula no recomanada per a menors de 16 anys, és la tercera i última entrega de la trilogia que descriu la turbulenta i sensual relació entre la jove Anastasia Steele (Dakota Johnson) i el seductor i reeixit magnat dels negocis, Christian Grey (Jamie Dornan). Convençuts que han deixat arrere les fosques ombres del passat, els jovençans Christian i Ana se submergeixen en la seua estreta relació i gaudeixen del seu matrimoni envoltats d’una vida plena de luxes. Però just quan la parella comença a acostumar-se a l’estabilitat, apareixen noves amenaces que posaran la seua felicitat en perill. D’una banda, estan les infidelitats, quan Ana coneix a Gia Matteo (Arielle Kebbel), l’arquitecta que Christian contracta per a reformar la seua flamant mansió. Però el més complicat serà quan l’antic cap d’Ana, Jack Hyde (Eric Johnson), intente segrestar-la. Encara que Grey ha demostrat sobradament que, per damunt de tot, el seu desig és protegir a Ana en tot moment,  seran capaços de superar les fatalitats després del llarg camí que han recorregut junts?

La programació de febrer del cinema Tívoli de Burjassot arribarà a la seua fi el cap de setmana del 23 i el 25 de febrer amb la projecció de la pel·lícula espanyola “El cuaderno de Sara”, protagonitzada per Belén Rueda.