Els menuts usuaris de la Biblioteca Infantil recorden com està organitzada i les normes d’aquest espai municipal

9 agost 2018|Burjassot

Des de 26/09/2018 fins a 26/09/2018

Animación Lectora

L’equip de Biblioteques Municipals ha programat una nova vesprada gratuïta d’animació lectora per als seus menuts usuaris. En aquesta ocasió, i després de les vacances d’estiu, la tècnic de la Biblioteca Infantil farà que les xiquetes i els xiquets vagen “Detrás de la pista” la vesprada del 26 de setembre, a partir de les 18 hores, en la pròpia Biblioteca Infantil.

En aquesta vesprada de foment de la lectura es recordarà als petits participants algunes de les normes i de les coses més importants que succeeixen a la Biblioteca Infantil. I quina manera més divertida de fer-ho que jugant mitjançant diverses pistes. La tècnic de la biblioteca reunirà els participants i, després de recordar-los breument les normes d’aquest espai municipal, els repartirà un pètal amb un color a partir de la qual s’iniciarà una divertida cerca dels llibres i de les publicacions que acull aquest espai municipal.

Una vegada esbrinada la matèria que li ha tocat, sabent el color del pètal, el participant en l’activitat li demanarà a la tècnic que li done el títol i l’autor del llibre corresponent al color que li ha tocat per a poder elaborar el “tejuelo” i així buscar-los. Una vegada localitzat, trobarà en el llibre una endevinalla a la qual haurà de respondre.

Amb aquesta activitat, a més de recordar les normes de la Biblioteca Infantil, els participants podran conéixer com estan ordenats els llibres i la importància del “tejuelo”, que identifica cada publicació.