Més de 200 papereres i jardineres de Burjassot llueixen els dibuixos guanyadors de la campanya de neteja “Volem millorar, ajuda’ns”

10 gener 2019|Burjassot

Papeleras
Jardineras

El nou any ha portat a Burjassot un canvi molt divertit en les seues papereres i jardineres ja que, moltes de les que disposa el municipi, ja llueixen els dibuixos guanyadors de la campanya de neteja “Volem millorar, ajuda’ns” en la qual han participat més de 2.000 alumnes de primària dels col·legis del municipi.

Els dibuixos, com es pot veure en les imatges que acompanyen aquesta informació, tenen missatges de conscienciació per a tots, grans i menuts, ja que posen l’accent en la neteja i el correcte manteniment del municipi. Aquests dibuixos són el millor exemple dels valors que Burjassot vol transmetre en matèria de conscienciació i respecte al medi ambient.

Així, les zones en les quals ja es poden veure els dibuixos són la Carretera de Llíria, el Parc La Granja i els carrers Colón, Rubert i Villó i Jorge Juan. I, com no podia ser d’una altra manera, també s’han posat en les papereres i jardineres pròximes als centres escolars participants en la campanya perquè l’alumnat puga comprovar com han quedat els seus dibuixos.

En els pròxims dies continuarà la distribució dels dibuixos en el mobiliari urbà ja que s’espera que 200 d’aquests elements, entre papereres i jardineres, lluïsquen aquestes vertaderes obres d’art.

Per a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, “aquests dibuixos ens mostren als majors com els nostres menuts s’impliquen en la cura del seu poble; com ens envien un missatge de conscienciació als adults que devem també interioritzar i posar en pràctica si també volem que el nostre poble estiga net i es mantinga com més ens agrada, lliure de residus pels seus carrers, en un entorn net”.

Els dibuixos finalistes i guanyadors estan exposats a l’Ajuntament de Burjassot en el primer pis, i podran veure’s al matí només fins al mes de febrer.