Popeye es converteix en protagonista d’una nova activitat gratuïta d’animació lectora

8 febrer 2019|Burjassot

Des de 13/02/2019 fins a 13/02/2019

Popeye

L’any en el qual es compleix el 90 aniversari del seu naixement com a figura literària, Popeye protagonitzarà una nova vesprada d’animació lectora a la Biblioteca Infantil de Burjassot. Una vesprada en la qual els menuts usuaris d’aquest servei municipal coneixeran una mica més aquest personatge tan divertit.

Popeye arribarà a la Biblioteca Infantil el dimecres 13 de febrer, a les 18 hores, amb una nova animació en la qual també es coneixerà una mica millor al seu autor, Elzie Crisler Segar ja que la seua figura serà el fil conductor de l’activitat de la vesprada. La tècnic responsable de l’activitat reunirà els participants per a iniciar una entrevista a través de la qual es coneixerà la biografia del pare de Popeye.

Aquesta serà la primera de les activitats del mes dedicades a Popeye que tornarà a visitar la Biblioteca Infantil el dimecres 27 de febrer amb una animació que finalitzarà creant un marca pàgines d’un dels personatges que li acompanyen en les seues aventures o, del mateix Popeye.