Rafael Melià Castelló i Agustí Zacarés Romanega, guanyadors dels XXIX Premis Literaris “El Piló” 2017

16 maig 2017|Burjassot

El Piló

Un conegut restaurant de Burjassot ha acollit el lliurament dels XXXIX Premis Literaris 2017 de l’Entitat Cultural Valenciana “El Piló” del municipi. Un acte de reconegut prestigi cultural en el qual els guardons han recaigut en Rafael Melià Castelló i Agustí Zacarés Romanega.

Abans del lliurament de premis, que va comptar amb la presència de la Regidora de Serveis Socials, Olga Camps, i de diferents representants de la Corporació Municipals, va tenir lloc el concurs de micro-relats, en el propi sopar, en el qual el primer premi va ser llaura Mª Àngels García, per la seua obra “Les figues”; el segon premi, amb “La transformació” va ser per a Joan Romero i el tercer, amb l’obra “En l’asunt del sobre, anem sobrats” per a Vicent Ramón Calatayud.

El X Premi Josep Melià de Teatre, dotat de 300 euros, a més de l’estrena de l’obra premiada i la figura en bronze de J. Chornet, va ser para Rafael Melià i Castelló, amb la seua obra, “El jardí de la nostàlgia. Per la seua banda, el XVI Premi Federic Feases de Novel·la, dotat en 1.800 euros, la publicació de l’obra premiada i la figura de J. Chornet, va ser per a l’obra “H4QRS” (Hackers), de la qual és autor Agustí Zacarés i Romaguera.

Després de les paraules dels premiats, el president de l’entitat burjassotera, Pepe Barat, també va dirigir unes paraules a tots els presents. Per a finalitzar, es va poder gaudir d’una selecció d’albaes i cant d’estil a càrrec dels grups de “El Piló”. Durant el transcurs del sopar, l’editorial Oronella va fer també la presentació de les dues novel·les premiades l’any passat i ja editades.