Es reuneix a Burjassot l’assemblea de coordinació d’igualtat i convivència dels centres educatius

12 febrer 2019|Burjassot

ESPAI DONA- Reunión asamblea coordinación igualdad febrero 2019

L’Assemblea de Coordinadores i Coordinadors d’Igualtat de Burjassot, conformada per representants dels centres escolars del municipi, juntament amb les regidories de Polítiques d’Igualtat, dirigida per Lluna Àrias, i Educació, dirigida per Olga Camps, ha celebrat una nova reunió en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

En l’assemblea, que treballa per a desenvolupar accions efectives que servisquen per a sensibilitzar a l’alumnat, amb l’objectiu primordial d’ensenyar i conscienciar des de la base, el servei psicopedagògic municipal ha informat de diferents accions que s’han dut a terme i, d’igual manera, Espai dona ha mostrat les activitats proposades per a commemorar el Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març, i el taller que ha llançat també per a aquest mes de febrer.

Els centres educatius han mostrat el seu interés a ser part activa de les activitats proposades i a participar també en la vaga feminista que tindrà lloc el mateix dia 8 de març a partir de les 11.30 hores. Els centres podran participar com a classes o com centre en sí mateix. Per a coordinar-se amb les accions que duga a terme Espai dona, poden enviar un correu a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es o bé telefonar al 96 390 67 18.