“Sin rodeos” i “Una familia feliz” es colen en la gran pantalla del cinema Tívoli

6 març 2018|Burjassot

Des de 23/03/2018 fins a 25/03/2018

Sin rodeos

L’última pel·lícula en la qual s’ha embarcat, com a director, Santiago Segura, arribarà a la pantalla del cinema Tívoli de Burjassot el cap de setmana d’entrada a la primavera. “Sin rodeos” és la nova comèdia que, protagonitzada per Maribel Verdú coparà la pantalla local, juntament amb la pel·lícula “Una familia feliz”, del 23 al 25 de març. 

“Sin rodeos”, no recomanada per a menors de 12 anys, presenta a Paz (Maribel Verdú), una dona que, aparentment, gaudeix d’una vida perfecta. Té un bon treball, bones amigues i una relació amorosa estable. Però alguna cosa falla. I és que hi ha coses en el seu entorn que no li agraden, però Paz no s’atreveix a expressar els seus sentiments. Fins que un dia recorre a una estranya teràpia que li farà dir absolutament tot el que pensa, en qualsevol moment i sense embuts, posant a tots en el seu lloc i dient a la cara la veritat. I aquesta nova actitud de Paz, planteja una pregunta a l’espectador: com seria la teua vida si només digueres el que penses?

Aquesta comèdia és la primera pel·lícula que dirigeix el també actor Santiago Segura al marge de la saga Torrent. El film, que és un remake de la pel·lícula xilena Sin filtro (2016), completa el seu repartiment amb Toni Acosta, Diego Martín, Candela Peña, David Guapo i Cristina Castaño. A més, en el film participen altres personatges del món de l’espectacle com Alaska, Mario Vaquerizo, El Gran Wyoming, Florentino Fernández, Cristina Pedroche o Enrique San Francisco. “Sin rodeos” tindrà les seues projeccions en el Tívoli el divendres 23 i el dissabte 24 de març, a les 22:30h i també el diumenge 25, a les 19:30h.

També aqueix mateix cap de setmana, el Tívoli acull l’arribada a Burjassot de “Una familia feliz”, que es projectarà el divendres 23 i el dissabte 24 a les 19h i el diumenge 25, a les 17h. Aquesta pel·lícula d’animació, per a públic familiar (recomanada per a xiquets a partir de 6 anys), està basada en la hilarant novel·la amb el mateix nom de l’escriptor alemany David Safier, autor entre altres títols del best seller “Maldito Karma”

La pel·lícula protagonitzada per la família Wishbone. Els seus membres no són precisament el que es pot dir una família feliç i, per açò, la mare decideix fer alguna cosa per a canviar les coses. Tots junts es van a passar la nit a un parc temàtic. Tot va bé fins que una bruixa malvada maleeix a tots els membres dels Wishbone convertint-los en diferents monstres: la mare és ara una vampiresa, el pare és Frankenstein, la xiqueta una mòmia i el xiquet és un llop. Davant tal inusitada situació familiar, els Wishbone hauran de demostrar que, malgrat sent tan diferents, també poden convertir-se en una gran família feliç.

La programació cinematogràfica del de març conclourà a Burjassot amb l’arribada a la sala de projecció del Tívoli de les pel·lícules “La tribu” i “Un pliegue en el tiempo”.