Una burjassotera, premiada com la millor docent del curs 2018/2019 per la Universitat Internacional de València

16 juliol 2019|Burjassot

Profesora Cristina López

Dedicació, qualitat com a docent, implicació i preocupació pels seus alumnes. Aquestes són, entre altres, algunes de les qualitats que es reconeixen a qui aconsegueix el premi al millor docent en la Universitat Internacional de València (VIU). Enguany, la guardonada ha sigut Cristina López, la burjassotera que dirigeix el màster universitari en Mediació i Gestió del Conflicte, que s’imparteix en aqueixa universitat valenciana.

Dissabte passat 29 de juny, durant l’acte de graduació de la VIU, que va tindre lloc en la Fira de València, la universitat va voler reconéixer l’actuació d’alguns dels seus professors i professores, fent lliurament de diferents guardons. Després d’haver rebut diferents condecoracions per la seua carrera professional, com el premi a Dona Emprenedora, aquest és el primer guardó que López rep des de l’àmbit acadèmic, i s’estrena amb un dels majors reconeixements que pot rebre un docent.

La Rectora de la VIU, Sra. Eva María Giner, va fer lliurament del premi a la directora del màster davant uns alumnes que aplaudien en peus. Cristina López, somrient i agraïda, recollia el guardó que suposa una motivació més per a continuar oferint el millor de si mateixa. Mediadora, psicòloga jurídica, empresària, emprenedora i ara reconeguda com la millor docent en el curs 2019/2020. Sens dubte, una dona amb una trajectòria d’èxit que mereix també el reconeixement de Burjassot, la seua ciutat natal.