Yllana torna a Burjassot amb el xou “Gag Movie”

26 octubre 2018|Burjassot

Des de 09/11/2018 fins a 09/11/2018

Gags Movie

Vella coneguda de Burjassot, ja que ja ha actuat en el municipi en diverses ocasions, la companyia Yllana Producciones torna al terreny per a actuar amb el seu últim espectacle, “Gag movie”. Aquesta vegada, Yllana s’endinsa en l’absurd rodatge d’una pel·lícula, signant una divertidíssima sàtira sobre la fama, la imatge i el seté art.

“Gag Movie” tindrà lloc en el Centre Cultural Tívoli, divendres que ve 9 de novembre, a les 20h. Les entrades, que són numerades, tenen un preu de 10 euros i es poden adquirir a través de ServiEntradas o també físicament, a la Casa de Cultura, o en el Tívoli, la mateixa vesprada de la representació. La taquilla del Tívoli obrirà a les 19h.

Amb 27 anys a dalt dels escenaris i sempre triomfant amb la seua trentena d’espectacles per tota Espanya i altres quaranta països diferents, Yllana domina el teatre musical i gestual més disbauxat i la mostra més recent del seu art arriba amb “Gag Movie”, nova peça de la companyia, ja que s’acaba d’estrenar en aquest mes d’octubre.

Amb una profunda influència del llenguatge cinematogràfic, els components d’Yllana, els quals en moltes ocasions s’han definit com a “cinèfils que fan teatre”, rendeixen el seu particular homenatge al món del cinema amb “Gag Movie”. Es tracta de la història de quatre personatges atrapats en el temps i en els confins estrets d’un sol fotograma. La singular troupe de cineastes irromp en escena per art de màgia, emprenent un divertidíssim viatge amb els espectadors per alguns dels moments més iconogràfics del seté art. Amb humor i enginy, no solament ens mostraran en directe com és el cinema, sinó com es fa, com es viu i, sobretot, com es gaudeix.