Reserva paellers / barbacoes

L’espai d’oci que l’Ajuntament de Burjassot va obrir, al desembre de 2017, al costat del Parc Comercial Alban, permet als ciutadans i ciutadanes del municipi disposar d’una zona d’esplai i pícnic on, a més de poder utilitzar els paellers i/o barbacoes habilitats, gaudir del seu temps lliure durant els caps de setmana o dies festius. Per a poder accedir i utilitzar les instal·lacions, només cal seguir un senzill procés de reserva.

Reserva

HORARI:

Horari d’estiu, de maig a setembre:

  • Divendres, de 12h a 00h
  • Dissabtes i vespres de festius, d’11h a 00h
  • Diumenges, de 11h a 22h

Horari d’hivern, d’octubre a abril:

  • Divendres, de 12h a 23h
  • Dissabtes i vespres de festius, d’11h a 23h
  • Diumenges, d’11h a 21h

Horari per a la recollida de claus: de 09:00 a 10:00 hores, de 12:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores de dilluns a diumenge. Poliesportiu Municipal

COM REALITZAR LA RESERVA:

La utilització de les instal·lacions ha de sol·licitar-se i reservar-se en la pàgina web municipal.

Només poden efectuar la reserva aquelles persones que estiguen empadronades a Burjassot.

La reserva ha d’efectuar-se com a màxim amb 10 dies d’antelació.

Les claus per a accedir al paeller assignat han de recollir-se en el Poliespottiu Municipal, de dilluns a diumenge de 09:00 a 10:00 hores, de 12:00 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores per la persona que ha realitzat la reserva, que ha d’identificar-se amb un document oficial, amb fotografia i presentant el justificant de reserva.

Es pot realitzar, com a màxim, un paeller/barbacoa i una taula per cada D.N.I que s’introduïsca a l’hora de fer la reserva.

Tant les taules utilitzades com els paellers assignats, hauran de deixar-se nets, ordenats i lliures d’ús, coincidint amb l’horari de tancament de la instal·lació. En el cas dels dinars, les taules i paellers assignats han de deixar-se lliures a les 17:30h.

El paeller haurà de deixar-se tancat per part de l’usuari i les claus han de ser retornades en un termini màxim de 2 dies hàbils després de les reserva.

L’obertura i tancament del recinte s’efectuarà pel personal municipal designat, i si escau, per la Policia Local.

Reserva