Serveis Municipals

Mantenir el municipi net i habitable és un dels objectius fonamentals per als quals treballa la regidoria de Serveis Municipals durant els 365 dies de l’any.

Així, des d’aquesta regidoria, es duu a terme la contractació del servei de neteja municipal, adjudicat a l’empresa FCC, i és l’encarregada de dur a terme, a través del treball de la Brigada Municipal d’Obres, de les obres d’adequació i manteniment del municipi: guals, pintura viària, enllumenat públic, servei de clavegueram, parcs i jardins públics o la retirada de trastos són tasques que depenen d’aquesta regidoria.

A tot aquest treball s’uneix el de manteniment de les instal·lacions municipals, entre les quals destaca el treball que es realitza en els col·legis públics del municipi durant tot l’any i, especialment, en el mes de juliol, amb la reparació, manteniment i adequació dels centres per al següent curs escolar, aprofitant les vacances estivals.

SERVEI DE RETIRADA DE TRASTOS DE LA VIA PÚBLICA:

L’Ajuntament ha engegat un nou servei de retirada de trastos que es realitza diàriament, de dilluns a divendres, mitjançant el sistema de cita prèvia.

Així, els veïns i/o veïnes que desitgen retirar mobles vells o estris poden contactar gratuïtament i de manera prèvia amb la Brigada d’Obres Municipal, de les següents maneres:

  • En els telèfons 900 921 922 / 96 364 50 48 (preferiblement de 7.30 h a 14 h de dilluns a divendres).
  • En el correu electrònic: brigada.municipal@burjassot.es.

Una vegada donat l’avís, la Brigada d’Obres Municipal indicarà, per telèfon o via correu electrònic, el dia i l’hora en els qual s’ha de dipositar en el carrer els mobles vells o trastos que es desitge retirar.

Així mateix, la Regidoria de Serveis Municipals té en funcionament una APP perquè els ciutadans puguen comunicar les incidències que que es detecten en els nostres carrers, jardins, parcs o places. L’APP Burjassot Info, descargable gratuïtament per a IOS i Android, té, a més, canals d’informació amb els ciutadans perquè puguen conèixer tota l’activitat municipal així com els possibles avisos i emergències que existisquen a Burjassot.