Burjassot infancia

Burjassot, Ciutat de les xiquetes i els xiquets

  • Canviar la ciutat a través de la INFÀNCIA

    Els xiquets i xiquetes estan implicats a assumir un paper actiu en el procés de canvi de la ciutat i de la relació entre ciutat i ciutadania. Els estudis concorden a afirmar que el desenvolupament cognitiu es verifica des del naixement. Els xiquets i xiquetes són éssers socials, col·laboradors i capaços de comunicar. Des de la perspectiva d’una “Nova Sociologia de la Infància” són subjectes actius capaços d’influenciar i de ser influenciats per l’ambient en el qual viuen, són capaços d’interpretar les seues necessitats i, a través dels seus ulls, veure una ciutat millor i reconsiderar un context urbà que siga més adequat per a tota la ciutadania. Escoltar la infància, significa donar veu i obrir un punt de vista innovador per a construir una ciutat nova.

  • La proposta:

    Demanar a les administracions locals, concretament als alcaldes, que, en lloc d’utilitzar a l’adult, utilitzen a la infància com a paràmetre de govern de la ciutat significa invertir la ruta i intentar detindre el procés degeneratiu que arremet contra l’ambient urbà. Significa adoptar un punt de vista diferent i progressista.

    La reconquesta de l’ambient urbà, la recuperació de diverses formes de joc i el desplaçament autònom per la ciutat són essencials no sols per al desenvolupament sa del xiquet sinó també i sobretot per a un millor desenvolupament de la ciutat mateixa.

Novetats

Veure més

Infància Burjassot

Contacte

963 160 500 / 666 475 486

infancia@burjassot.es

Pl. Emilio Castelar, 1
46100 Burjassot