Burjassot para taulaVeure tots el vídeos

Com participar-hi

Si teniu relació amb Burjassot (hi viviu, hi treballeu, etc.) i voleu participar-hi, només cal que envieu una recepta tradicional de la vostra família a l’adreça electrònica aviva@ayto-burjassot.es i Aviva Burjassot es posarà en contacte amb vosaltres. Les receptes seleccionades es cuinaran pel seu autor o autora per al programa «Burjassot para taula» i rebran d’obsequi una capsa de productes locals i de kilòmetre zero del Mercat Municipal de l’Almara gràcies a la col·laboració de CEMEF (http://www.cemef.com/), la Regidoria de Comerç i la plataforma gastronòmica Tasta’l d’ací (www.facebook.com/tastaldaci).

Més informació al web: www.burjassot.org/aviva, a l’a/e d’Aviva Burjassot aviva@ayto-burjassot.es o al telèfon 666 46 92 73.

Xarxes Socials Aviva Burjassot

Sobre el projecte

«Burjassot para taula» és un projecte culinari audiovisual que ens descobreix els lligams amb els nostres veïns de Burjassot, d’ací i d’allà. A través de la cuina parlem en valencià d’ingredients i de receptes familiars. Els programes estan  protagonitzats per gent de Burjassot que ens ha obert les portes de sa casa per a ensenyar-nos a cuinar una recepta arrelada a la seua tradició cultural. A banda dels vídeos, en aquest lloc web, també hi podreu trobar material complementari com ara material per a aprendre valencià a Burjassot, reportatges i altres curiositats culinàries. Parem taula?

COL·LABOREN

logos burjassot para taula