‘A todo tren 2’, ‘Tadeo Jones 3’ i ‘Vasil’ protagonitzen la cartellera del Tívoli en el pont de desembre

28 novembre 2022|Burjassot

Des de 05/12/2022 fins a 11/12/2022

A pocs dies de començar l’últim mes de l’any, el cinema Tívoli ha presentat la seua cartellera per a la setmana del 5 a l’11 de desembre, setmana amb dos festius i convertida en pont vacacional per a alguns i algunes. El cap de setmana del 2 al 4 de desembre, no hi haurà programació cinematogràfica perquè el Tívoli alberga el Sopar Anual contra el Càncer, el dissabte 2, i la representació teatral i familiar “Rudolph, el musical”, en la vesprada del diumenge 3 de desembre.

El gruix de les projeccions de cinema per al pont de desembre se centra en la pel·lícula “A todo tren 2: Sí, les ha vuelto a pasar”, amb un total de huit sessions. La segona part d’aquesta comèdia familiar coescrita per Santiago Segura i Marta González de Vega i dirigida per Inés León es projectarà el dilluns 5 de desembre, a les 19.30 h i a les 22.30 h; el dimarts 6, a les 16.30 h i a les 19.30 h; el dimecres 7, a les 19.30 h i a les 22.30 h i el dijous 8, a les 16.30 h i a les 19.30 h.

Després de l’èxit del que va ser “A todo tren, destino Asturias”, en aquesta nova aventura, Clara (Paz Vega) ja no es fia de Ricardo (Santiago Segura) i Felipe (Leo Harlem), encarregats l’any passat de portar als xiquets de campament, quedant-se fora del tren i deixant als xiquets dins. Clara decidirà llavors portar als xiquets personalment al seu destí amb l’ajuda i companyia de la seua amiga Susana (Paz Padilla). No obstant això, ara seran elles les que, arran d’un accident, se separen dels xiquets, amb la quantitat d’absurds avatars que això implicarà.

La cartellera del Tívoli de la setmana es completarà el diumenge 11 de desembre a les 16.30 h, amb la reposició de “Tadeo Jones 3”, mentre que a les 19.30 h, la sala fosca del Tívoli acollirà la projecció de “Vasil”, l’òpera preval d’Avelina Prat que, amb el protagonisme de Karra Elejalde i Ivan Barnev, narra la història d’amistat entre un expert en escacs i un jubilat. Entremig, tots dos personatges tindran temps per a parlar sobre l’amistat, la solidaritat, la cerca d’un lloc en el món, l’odi, el recel i el respecte. La pel·lícula conta també amb la participació de l’actriu Alexandra Jiménez.

La projecció de “Vasil”, guanyadora de sis guardons en els V Premis Berlanga 2022 (millor pel·lícula, millor direcció, millor actriu de repartiment, millor guió, millor música original i millor so), a Burjassot, comptarà a més amb la presència de la directora, Avelina Prat, qui farà una breu presentació de la pel·lícula, abans del passe, a tots els presents. La intervenció de la directora de “*Vasil”, començarà a les 19h, mitja hora abans de la projecció.

El preu únic de les entrades per a gaudir del cinema a Burjassot és de 4€ i les mateixes poden adquirir-se, bé telemàticament, bé en la pròpia taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de la projecció.