AFIVAN Burjassot informa sobre “el paper de l’estrés en la fibromiàlgia”

8 febrer 2023|Burjassot

Des de 14/02/2023 fins a 14/02/2023

Charla fibromialgia

Continuant amb  l’objectiu d’informar la ciutadania, a través de xarrades amb professionals especialitzats en fibromiàlgia o la possibilitat de teràpies alternatives per a millor la qualitat de vida de les persones que pateixen la malaltia, AFIVAN Burjassot, l’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Burjassot, ha programat una nova xarrada informativa.

En aquesta ocasió, la xarrada tindrà lloc a la Casa de Cultura, dimarts que ve 14 de febrer a partir de les 18.00 hores, i arribarà de la mà de Marta López Such, psicòloga de l’associació burjassotera,  la qual parlarà sobre el paper de l’estrés en la fibromiàlgia.

María abordarà diferents qüestions com, per exemple, quin paper juga l’estrés en la qualitat de vida de les persones, com afecta a les persones amb fibromiàlgia, si és el precursor de la mateixa o no o què es pot fer per a gestionar-lo.

Així mateix, durant la xarrada, s’aprofundirà també en els beneficis que aporta l’atenció plena, l’anomenat mindfulness, en el maneig de l’estrés i els símptomes de la fibromiàlgia, de manera teòrica i experiencial.

Aquesta activitat gratuïta està destinada a totes les persones interessades en la temàtica i, especialment, a les persones que tenen contacte amb la fibromiàlgia.