“Bad Boys”, “Pandilla al rescate” i “Un sol radiant”, pròximes estrenes al Cinema Tívoli, el cap de setmana del 21 al 23 de juny

19 juny 2024|Burjassot

Des de 21/06/2024 fins a 23/06/2024

La cartellera del cinema Tívoli de Burjassot per a la setmana en què arribarà l’estiu 2024 està fins als topalls de cinema ja que, a la programació habitual del cap de setmana, s’ha unit el passe de Los indeseables, el dimarts 18 de juny, dins de Projecte Viridiana i l’estrena en terres valencianes de la pel·lícula Amor Platónico, òpera preval del director castellonenc Vicente Bonet. Així, a més d’eixes dos bonus track, i pel que respecta al cap de setmana del 21 al 23 de juny, el Cinema Tívoli ha programat també tres pel·lícules d’estrena: Un sol radiant, Pandilla al rescate i el nou lliurament de Bad Boys.

Dirigida per Mònica Cambra i Ariadna Fortuny, Un sol radiant és una pel·lícula independent en català que presenta a Mila qui, al costat de la seua germana major i la seua mare estan passant uns dies en una casa de camp, aïllades del món. No obstant això, es respira en l’ambient una calma cada vegada més tibant, i els nervis estan a flor de pell. Les incòmodes mirades, els silencis i les absències revelen la imminència d’un fet irreversible, i per a exorcitzar tot això, Mila decidirà organitzar una festa que s’anirà convertint, a mesura que s’aveïna, en molt més que una simple celebració. La pel·lícula, que aborda des d’un punt de vista intimista una possible fi del món, compte en el seu repartiment amb les actrius Laia Artigas, Núria Sales, Núria Prims, Jaume Villalta, Mercè Pons i Cloe Costa. Tindrà les seues projeccions al Cinema Tívoli el divendres 21 de juny, a les 19.45 h i el diumenge 23 de juny, a les 19.30 h.

Del cinema independent al gran cinema comercial passarà el cinema Tívoli amb Bad Boys: Ride or Die, que arriba a les sales per a sorprendre els espectadors i espectadores amb les noves aventures protagonitzades pel tàndem de policies rebels Will Smith- Martin Lawrence. En este quart lliurament de la franquícia, els policies més famosos del món tornen amb la seua icònica barreja d’acció al límit i escandalosa comèdia, però esta vegada amb un gir inesperat ja que els millors agents contra el narcotràfic de tot Miami es donaran a la fugida. La pel·lícula, el primer lliurament de la qual va ser estrenada en 1995, i va recaptar 141 milions de dòlars a tot el món, es projectarà al cinema local el divendres 21 i el dissabte 22 de juny, a les 22.30 h.

Finalment, la proposta de cinema infantil i familiar arribarà de la mà de Pandilla al rescate, pel·lícula d’animació que tindrà les seues projeccions el dissabte 22 i el diumenge 23 de juny, a les 17.00 h. Les noves aventures de Maurice i els seus amics comencen quan un misteriós supervillano cobrix la selva amb una espuma rosa, molt tòxica, que explota al contacte amb l’aigua, de manera que la famosa Jungle Bunch és cridada al rescat. A menys d’un mes per a l’estació de les pluges, els herois de la selva, als quals s’uniran nous aliats, viatjaran per tot el món a la recerca d’un antídot, embarcant-se en la major cerca de la seua història. Però esta vegada, s’enfronten a un adversari més intel·ligent i diabòlic que mai.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes en el Tívoli té un preu de 4 euros i es poden adquirir telemàticament en venda anticipada, en la web del Cinema Tívoli i també en la taquilla, des de mitja hora abans de cada projecció.