‘Bob Marley: One Love’, ‘Cualquiera menos tú’ i ‘Guardianes del museo’, primeres pel·lícules de març al cinema Tívoli

26 febrer 2024|Burjassot

Des de 01/03/2024 fins a 03/03/2024

El cinema Tívoli de Burjassot ha presentat la cartellera que oferirà a la ciutadania el primer cap de setmana del mes de març. Tres dies per davant per a gaudir de noves històries en la pantalla gran. Així, de l’1 al 3 de març, les pel·lícules que arriben a la sala fosca de Burjassot són Bob Marley: One love; la comèdia romàntica Cualquiera menos tú i la reposició de Guardianes del museo.

El divendres 1, a les 19.45 h i el dissabte 2 de març, a les 19.30 h, el Tívoli projectarà Bob Marley: One love, un biopic que celebra la vida i la música d’una icona que va inspirar a generacions, a través del seu missatge d’amor i unitat, Bob Marley. Per primera vegada, arriba a la pantalla gran la història de superació de l’adversitat de Bob i la travessia que subjau a la seua música revolucionària. Un excel·lent Kingsley Ben-Adir i Lashana Lynch encapçalen el repartiment d’este film dirigit per Reinaldo Marcus Green, amb una banda sonora protagonitzada pels grans temes de l’artista jamaicà i que se centra en la gravació del seu cèlebre disc, Exodus.

La història del rei del reggae deixarà passe a Cualquiera menos tú, una comèdia romàntica que tindrà les seues projeccions el divendres 1 i el dissabte 2, a les 22.30 h. Sidney Sweeney i Glen Powell encarnen a Bea i Ben, els qui semblen la parella perfecta. Però després d’una increïble primera cita succeïx alguna cosa que refreda la seua forta atracció, fins que es troben inesperadament en una boda a Austràlia. Obligats a veure’s, i malgrat el seu rebuig mutu, per conveniència per a tots dos decidixen fingir que són una parella.

Finalment, el primer cap de setmana de març al cinema Tívoli es completarà amb la reposició de la comèdia infantil d’animació, Guardianes del museo, el dissabte 2 de març, a les 17 h.

Les entrades per a gaudir de les millors estrenes el cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu únic de 4 euros (a excepció dels dissabtes, que tenen un preu de 2 euros per a les persones majors de 65 anys), i es poden adquirir telemàticament, en la pàgina web del cinema Tívoli o, en la taquilla del Tívoli, des de mitja hora abans de l’inici de cada projecció. El cap de setmana del 8 al 10 de març, les pel·lícules que desembarcaran en el Tívoli són Robot Dreams i Dune: parte 2.