Burjassot obri la matrícula per al curs intensiu de Monitor de Temps Lliure el 15 de maig

12 maig 2017|Burjassot

Curso MAT 2017

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut ha llançat el seu curs intensiu de monitor de temps lliure (MAT) que, del 26 de juny al 28 de juliol, formarà a totes aquelles persones que s’apunten en oci i temps lliure. Un curs que es desenvolupa des de l’Escola Municipal d’Animadors Juvenils de Burjassot (ANIMA’T).

Des de l’IMCJB han informat que les matrícules es van a obrir dilluns que ve 15 de maig a través de la Seu Electrònica de l’IMCJB, https://sede.imcjb.net/. També es podrà realitzar de manera presencial en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, prèvia cita. El curs, amb un preu 196,25€, que no inclou el campament de finalització de setmana del 7 al 9 de juliol, tindrà 150 hores d’etapa lectiva i 160 hores de pràctica. L’horari serà de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

ANIMA’T és un projecte de formació en animació sociocultural i temps lliure que amplia el ventall de possibilitats d’inserció laboral als joves de Burjassot i voltants. Des d’ANIMA’T es treballa entorn de quatre eixos: formació, participació, visibilitat i empleabilitat. El curs està dissenyat segons la normativa de GVA-Jove, incloent-la dins de la metodologia organitzativa pròpia dels projectes de l’Ajuntament de Burjassot.