Burjassot acull la clausura del projecte reMiND

21 febrer 2024|Burjassot

Des de 28/02/2024 fins a 28/02/2024

Ha sigut un projecte molt ben acollit per la ciutadania. Moltes persones han aprés i han desenvolupat la seua capacitat per a poder cuidar millor als seus majors amb demència i, pròximament, el projecte reMIND arriba a la seua fi. L’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Majors dirigida per Mª Ángeles Navarro Banacloy, acollirà la clausura d’aquest projecte, una genial iniciativa de formació transnacional l’objectiu de la qual és reforçar les capacitats de les persones cuidadores de persones amb demència.

L’acte de final del projecte tindrà lloc el dimecres 28 de febrer, a partir de les 09.15, hores en el Centre Social de la Villa del Pilar. L’acte servirà per a presentar també la web i l’aplicació que s’ha creat per a continuar ajudant a les persones cuidadores de Burjassot ja que, amb estes dos ferramentes, tindran una guia i la referència de diversos serveis creats per a la comunitat de Burjassot.

El projecte reMIND ha sigut finançat pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea i ha arribat a Burjassot gràcies al treball de la Fundació Musol. reMIND té com a objectiu millorar el benestar de les persones que viuen amb demència reforçant les habilitats i capacitats de les persones cuidadores.