Burjassot acull una jornada del programa de conferències “Benestar, Formació, Territori” de la Universitat de València i la Diputació

16 novembre 2017|Burjassot

Des de 24/11/2017 fins a 24/11/2017

Jornada Infancia

Amb l’objectiu de contribuir a la formació de la societat local i transferir coneixement als municipis valencians, la Universitat de València i la Diputació de València han llançat la segona edició del seu programa “Benestar, Formació, Territori”. Edició en la qual també participa l’Ajuntament de Burjassot, tal com va fer en la primera, acollint una jornada formativa sobre “Infància, Adolescència i Violència Escolar”.

La jornada, que tindrà lloc en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado, tindrà lloc divendres que ve 24 de novembre a partir de les 18:15 hores i versarà sobre la necessitat d’entendre el bullying i altres tipus de violència. Els interessats a participar en la jornada poden fer les seues inscripcions en http://projeccio.uv.es, on està tota la informació sobre la jornada. S’expedirà certificat d’assistència.

La jornada de Burjassot començarà, com s’ha assenyalat, a les 18:15 hores amb la inauguració a càrrec de l’alcalde del municipi, Rafa García, que estarà acompanyat per la diputada de l’Àrea de Benestar Social, Mercedes Berenguer, i per Jorge Hermosilla Pla, vicerector de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València.

Després d’aquesta primera part, a les 18:30 hores començarà la taula redona que tindrà com a ponents a Paula Samper i Eli Malonda, del Departament de Psicologia Bàsica de la UV i a Anna Llorca, del Departament de Personal, Avaluació i Tractaments Psicològics de la UV. La taula estarà moderada per Mavi Mestre, també del Departament de Psicologia Bàsica de la UV.

La jornada està oberta al públic en general i, especialment, a les comunitats educatives, als col·lectius socials i als assistencials.