Burjassot acollirà, per segon any consecutiu, el Festival Incendiari

19 gener 2023|Burjassot

Incendiari 2023

Burjassot ha tornat a apostar per oferir als joves una activitat cultural que l’any passat va ser tot un èxit de participació. Per segon any consecutiu, el municipi de l’Horta Nord serà el punt de trobada del Festival Incendiari, el qual se celebrarà el 6 de maig i que ja ha començat a rodar amb l’anunci dels grups que participaran.

Les guitarres tornaran a ser les protagonistes a l’Auditori de la Casa de Cultura amb artistes de la talla d’Ana Curra, reina del post-punk, Futuro Terror i les bandes joves amb una prometedora carrera com són Shego, Depresión Sonora i els valencians Margarita Quebrada.

Aquesta edició del festival suma al cartell una banda més respecte a la de l’any passat. Un total de cinc formacions faran vibrar al públic de l’Auditori de la Casa de Cultura des de les 17.00 fins a les 23.00 hores. Novament, Incendiari aposta per descentralitzar les hores nocturnes i opta per un format d’oci musical diferent que, segons els seus organitzadors, ve a reivindicar l’anomenat “tardeo”.

Les entrades ja estan a la venda amb un preu promocional de 20€ i es poden adquirir en aquest ENLLAÇ.

Abans de l’inici dels concerts, pel matí, el Parc de La Granja acollirà diferents activitats gratuïtes dirigides als amants del skate i l’art i amenitzades per més actuacions musicals.