Burjassot anima als joves a apuntar-se als Programes Formatius de Qualificació Bàsica (PLACES LLIURES)

19 setembre 2023|Burjassot

Curso PFCB

El passat 13 de setembre, començava el curs escolar dels quatre Programes Formatius de Qualificació Bàsica que l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’empresa pública CEMEF, desenvoluparà al llarg d’aquests mesos.

CEMEF informa que encara queden places lliures per als cursos d’aquest Programa i que estan dirigits a joves entre 16 i 21 anys que no hagen obtingut el títol de Graduat en ESO. Els cursos amb places disponibles són: arranjaments i adaptacions de peces i articles en tèxtil i pell; operacions de lampisteria i calefacció-climatització domèstica; operacions bàsiques de cuina i operacions auxiliars de fabricació mecànica (soldadura).

Els joves interessats poden passar-se per CEMEF, situat en el carrer Verge dels Desemparats, 26 i preguntar pels tècnics que coordinen el programa, encarregats de donar-los tota la informació dels cursos.

Els Programes Formatius de Qualificació Bàsica proporcionen a l’alumnat els coneixements i les pràctiques adequades a les competències professionals recollides en cadascun dels certificats que s’imparteixen.