Burjassot arranca la campanya de matrícula de les Escoles Infantils Municipals 2024/25

29 abril 2024|Burjassot

Des de 06/05/2024 fins a 06/05/2024

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, que dirigix Manuela Carrero, juntament amb el departament d’Educació del municipi ha iniciat ja la campanya de matrícula de les Escoles Infantils Municipals (EIM), Llumenetes I i Llumenetes II, per al pròxim curs 2024-2025.

Campanya que començarà amb les jornades de portes obertes de les dos Escoles Infantils per a donar l’oportunitat a les famílies de conéixer totes dues instal·lacions municipals: el dijous 2 de maig serà la jornada en Llumenetes II, a situada en la c/ Isabel La Catòlica, 42, i un dia més tard, el divendres 3 de maig, serà en Llumenetes I, en la Plaça 9 d’Octubre . En tots dos casos, l’horari de la visita serà a les 18.30 hores.

Després d’esta primera presa de contacte amb les famílies que tenen interés a matricular als seus xiquets a les Escoles Infantils Municipals, la segona jornada important per a totes elles serà el dilluns 6 de maig a les 18.00 hores. Este dia, en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado tindrà lloc la reunió informativa amb els pares, mares i/o tutors/es legals dels xiquets i xiquetes nascuts en 2022, 2023 i 2024, per als quals va destinada la matrícula.

En esta reunió, l’equip municipal de l’àrea d’Educació del Consistori informarà les i els assistents del procés de matrícula que s’iniciarà en tots dos centres educatius municipals d’Educació Infantil el 9 de maig i estarà obert fins al 26 de maig.

Tal com han assenyalat fonts municipals, les famílies interessades a realitzar la matrícula hauran d’efectuar els tràmits pertinents, telemàticament, en la Seu Electrònica de l’Ajuntament a la qual es pot accedir en aquest ENLLAÇ.

Per a accedir a tota la informació d’interés sobre el procés d’admissió, la documentació que és necessari presentar, les diferents circumstàncies que entraran en baremació, així com els servicis i tarifes que oferixen les dos Escoles Infantils Municipals, la regidoria d’Educació ha editat un díptic informatiu que es pot consultar en la web municipal.